За Нас

Кои сме ние?

Ние сме екип от ентусиазирани индивиди, обединени от общата страст към спорта и желанието ни да предоставим на нашите читатели най-новите и вълнуващи спортни новини. tribunata.com е създаден с мисията да предложи качествено спортно покритие, което не само информира, но и вдъхновява. Tribunata.com не е собственост на юридическо лице.

Нашата Визия

Нашата цел е да създадем общност от спортни ентусиасти. Искаме да бъдем място, където феновете на спорта могат да открият интересни статии, анализи, интервюта и много други, които ще ги държат в течение на всичко в спортния свят.

Нашата Работа

Екипът ни съставлява група от любители автори и редактори, които работят усърдно, за да ви предоставят най-доброто спортно съдържание. Ние следим внимателно всеки аспект на спорта, за да ви предоставим обективно, актуално и интересно покритие. Често взаимстваме новини от наши колеги и по-големи спортни медии.

Как да се свържете с нас

Искаме да чуем вашето мнение и обратна връзка. Ако имате въпроси, коментари или идеи, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез нашата Контактна страница или по имейл на contact@tribunata.com. С нетърпение очакваме да споделяме спортните емоции с вас!

Благодарим ви, че сте с нас!
Екипът на tribunata.com